Skip to content

Onze Diensten

Een combinatie van specialisme om jou als klant op een goede constructieve manier te helpen meer uit jouw website te halen! Hierdoor zijn wij vanuit 5M gefocust op enkele bewezen methodieken en diensten voor online media. 

De focus ligt op jouw wensen waarbij wij vanuit 5M de aansluitingen van diensten vinden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij jou kunnen helpen de volgende stap te zetten met marketing en online media. Hierdoor gaat jouw bedrijf groeien. 

5M vindbaarheid (SEO)

Een nieuwe en unieke kijk op goed gevonden worden binnen Google!

Normaliter zijn de posities leidend binnen Google; iedereen wil met alle zoektermen op positie 1 staan.

Maar wat bij 5M anders is, is dat wij verder kijken dan posities. Wat heb jij aan positie 1 wanneer niemand hier op zoekt? Deze zoekterm levert dus 0 nieuwe bezoekers op.

Wij kijken eerst naar potentiele bezoekers aantallen.
Een stijging van positie 12 naar 6 kan meer bezoekers opleveren dan een positie 1 op een zoekterm waar geen verkeer op zit.

Meer traffic op jouw website is het doel van 5M! 

5M CRO
Website optimalisatie

Jouw website wordt goed gevonden in de zoekmachines, je hebt veel bezoekers, maar het aantal bezoekers dat overgaat tot een aankoop of een gewenste actie (denk aan downloaden e-book, aanvragen offerte) mag omhoog. Maar hoe doe je dat?

Wij analyseren het gedrag van de bezoekers op jouw website en optimaliseren vervolgens de webpagina’s. Waar haken jouw bezoekers af en waarom? Die vraag beantwoorden wij en wij zorgen dat dit verandert.

Samen met jou kijken we naar de prestaties en optimaliseren de noodzakelijke punten om hiervoor meer resultaat te behalen! 

5M Data analyse

Werk jij vaak op jouw gevoel? Op basis van jouw jarenlange ervaring kan jij uiteraard mooie besluiten nemen, maar zijn het altijd de beste? Gelukkig kan je ook het gedrag van website bezoekers meten en analyseren. Door middel van rapportages leveren wij jou helder en duidelijke informatie aan uit de enorme bulk aan beschikbare data!

In deze rapportage kan jij precies de statisiteken inzien welke belangrijk zijn zoals het aantal bezoekers op jouw website en omzet per bezoeker. Maar je kan ook goed zien waar jouw website niet goed functioneert zoals welke pagina weinig bezoekers krijgt of welke pagina ervoor zorgt dat mensen van de website weg gaan. 

Aan de hand van deze gegevens kan jouw website steeds aangepast worden waardoor meer uit je bestaande bezoekers kan halen en niet meer onderneemt vanuit gevoel, maar gebaseerd op statistieken!