Skip to content

Over 5M

Wanneer je 5M inzet voor jouw organisatie of bedrijf, dan sluit je je aan bij een goed georganiseerd medianetwerk. We mogen ons met recht een full service marketing agency noemen. We stellen doelen en laten de marketing en de communicatie daarop aansluiten. Dat werkt! Meer dan 30 jaar ervaring en expertise zetten wij graag voor jou in.

Of het nu gaat om de nieuwste ontwikkelingen en vaardigheden op het gebied van online marketing of kennis van de actuele traditionele media. 5M zorgt ervoor dat de voor jouw bedrijf relevante media-uitingen ingezet worden. Doelgericht en effectief. De media regelen wij uiteraard tegen scherpe condities. Want we werken altijd binnen een kloppende prijs-kwaliteitverhouding.

Statistieken boven gevoel

5M start met ‘zich verplaatsen’ in jouw bedrijf, dienst of product. Vaststellen waar je over een maand, een jaar en over vijf jaar wil staan. Aan de hand van Key Performance Indicatoren (KPI’s) kunnen we de prestaties van een onderneming monitoren met als doel deze te verbeteren. We bepalen in overleg de doelen en stellen benchmarks vast.

We bekijken wat de mogelijkheden zijn van de data die er tot dat moment zijn verzameld. Data op de juiste manier inzetten, daar gaat het om. Ook daar kun je ons voor inzetten. Niet alleen als informatiebron, maar vooral als vertrekpunt voor analyses en voorspellingen. Om vervolgens de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te raken.

We hanteren meetmethoden die nauwkeurig vaststellen wat we bereiken met hetgeen we uitzetten. Vragen worden beantwoord.

Statistieken boven gevoel

5M start met ‘zich verplaatsen’ in jouw bedrijf, dienst of product. Vaststellen waar je over een maand, een jaar en over vijf jaar staan. Aan de hand van Key Performance Indicatoren (KPI’s) kunnen we de prestaties van een onderneming monitoren met als doel deze te verbeteren. We bepalen in overleg de doelen en stellen benchmarks vast.

We bekijken wat de mogelijkheden zijn van de data die er tot dat moment zijn verzameld. Data op de juiste manier inzetten, daar gaat het om. Daar kun je ons voor inzetten. We gebruiken data niet  alleen als informatiebron, maar vooral als vertrekpunt voor analyses en voorspellingen. Om vervolgens de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap te raken.

We hanteren meetmethoden die nauwkeurig vaststellen wat we kunnen bereiken met hetgeen we uitzetten. Vragen worden beantwoord.

Betrokken

Als we voor je werken zijn we betrokken; dit is één van de waarden waar 5M veel waarde aan hecht. We verbinden ons aan de klant en zetten onze professie en ervaring in om al jullie marketinguitingen te versterken. We worden gedreven door de competitieve kracht van de markt, en we gebruiken dit om oplossingen te vinden.

Samenwerken

Samenwerkingsverbanden gebruiken we voor ons eigen bedrijf maar ook voor jou als klant, je bent een mede-ondernemer waar we graag mee samenwerken. Ons succes is afhankelijk van de relatie met jou, met jouw organisatie en de inzet van ons medianetwerk. We zetten net dat stapje extra wat die betrokkenheid onderstreept.