Skip to content

Netwerk organisatie

5M is een mediamarketing-bureau. Wij zijn ervan overtuigd dat je geen media in kunt zetten voor je klanten als je geen verstand van marketing hebt. Dat maakt ons uniek. Onderscheidend in medialand. Met de historie vanuit een mediabureau uitgegroeid tot een mediamarketing-bureau. En daar zijn we trost op. Opvallend door onze kleinschalige opzet, maar met een enorm grote hoeveelheid aan kennis. Wanneer we die kennis niet zelf beheersen, zetten we ons netwerk in. Een netwerk van alleen maar ervaren professionals.

Iedereen kent de mediabureaus, de (online) marketingbureaus, de tekstschrijvers en de strategen. 5M daarentegen is een klein bureau, maar wel in staat om al deze disciplines aan te bieden. Dat kunnen we alleen door een groot netwerk van specialisten om ons heen. Of het nu gaat om creatie, concept en strategie, content, on- en offline marketing of RTV, wij koppelen de juiste personen aan een media-opdracht. Dat zijn we voor een groot deel zelf of met inzet van onze partners.

5M heeft de afgelopen jaren een goed en gedegen businessnetwerk opgebouwd door- en met ondernemers, met lokale- en landelijke mediapartners. Informatie, trends en kennis vanuit ons netwerk delen wij direct met onze klanten. Hierdoor hebben we altijd een voorsprong. Heb jij als onze klant een voorsprong.

Samen naar meer resultaat

Wij hebben duidelijke afspraken met alle partners binnen ons netwerk. Alleen zo is het mogelijk om optimale resultaten voor jouw bedrijf te realiseren. Het is een voordeel dat je niet meer zelf op zoek hoeft te gaan naar bedrijven voor iedere andere specialiteit, 5M heeft deze al deze professies onder haar dak en jij hebt maar één aanspreekpunt. En belangrijker nog: 5M is tevens eindverantwoordelijk en neemt zo een grote zorg van je schouders.

Succes maak je samen. Wat je wenst is een topresultaat van je campagne of welke actie op marketinggebied ook. 5M garandeert dat. Samen met haar partners. Met elkaar gaan we voor de beste uitslag van je campagne. Dat kan gepland zijn of geheel onverwachts. Dat laatste geeft een prikkel want hoe creëer je de basiscondities waardoor een onverwacht succes meer kansen heeft en er groei ontstaat?

Bespaart tijd en kosten

5M ontwikkelt het concept en de strategie en komt met een voorstel voor de campagne. Welke media gaan we inzetten en op welke manier. Onze ervaring is leading, we weten wat werkt en wat niet. Vaak kunnen we dat aan de hand van een casus voor je bevestigen. Dit bespaart jou tijd en dus geld, wij ontzorgen ook op dat gebied.

En we houden het overzichtelijk. Zo ook met de kosten: alle media-inzet op één factuur. Offerte is factuur bij 5M, geen verrassingen achteraf.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Want één telefoontje, één gesprek en een kopje koffie kunnen zomaar leiden tot meer bereik en meer klanten.

Samen naar meer resultaat

Goede afspraken

Door goede afspraken met alle partners uit ons netwerk is het mogelijk om meer resultaat voor jouw bedrijf te realiseren. Geen gedoe meer met het uitzoeken van partners. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque sit amet consectetur dolor. Donec pretium arcu tristique massa malesuada, ac tincidunt erat lacinia. Sed tempor ipsum et aliquet rhoncus. Maecenas hendrerit consequat sapien, id auctor ipsum tristique nec. Nullam porttitor eget tortor vitae aliquam.

Bespaart tijd en kosten

Meeliften op gevestigde media

Bij ons alle media inzet en kosten op één factuur! Dit houdt het voor jou overzichtelijk en gemakkelijk en daardoor bespaar je tijd en kosten.

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque sit amet consectetur dolor.

Intern netwerk van 5M

Naast het uitgebreide netwerk waar 5M mee samenwerkt beschikken wij ook over onze eigen professionals! Hieronder zie je de professionals welke klaar staan om jouw volgende stap in branding en marketing te begeleiden.  Hierbij kunnen wij je helpen met een scala aan diensten waarbij onze professionals (ieder met hun eigen discipline) je stap voor stap kunnen begeleiden, óf alles voor je uit handen kunnen nemen.  

Lisanne Verboom

Bert de Vries

Maikel van Breugel

Ward Hopstaken

Margret Tielemans

Mohammed Benali